Dissabtes de teatre al teatre orfeó montsià d'Ulldecona
La programació familiar de la Xarxa Ulldecona reanuda l´activitat al Teatre Orfeó Montsià després de sis mesos al tindre que suspendre les actuacions per la crisi de la pandèmia.
Ulldecona recupera així els espectacles a l´interior de l´equipament, amb aforament reduït i amb totes les mesures recomanades, amb espectacles nous i recuperant una funció ajornada la passada temporada.

* EL MONSTRE DE COLORS, TUTATIS Produccions Teatrals: Dissabte, 3 d´octubre a les 18 h.
Espectacle de titelles i música basat en el llibre d´Anna Llenas.
El monstre està ple de colors: groc, blau, vermell, negre, verd... Quin embolic! Amb l'ajuda de la nena aprendrem que cada color representa una emoció, groc és alegria, blau és la tristesa, el vermell és la ràbia... – però cal saber entendre-les per posar-les en ordre.
Adaptació teatral del llibre d´Anna Llenas, per fer viatjar els més menuts al món de les emocions. L´obra té més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes.

* JO VAIG AMB MI, VANIA PRODUCCIONS: Dissabte, 7 de novembre a les 18 h
L'espectacle és l'adaptació del llibre supervendes que ja s´ha reeditat deu vegades en castellà i quatre en català, text de Raquel Díaz Reguera. Paco Mir ( Tricicle) ha adaptat i dirigit aquesta peça que tracta sobre l'autoestima i la necessitat de ser nosaltres mateixos.
Val la pena canviar la nostra manera de ser per tal d'agradar als altres?
En aquest món de “likes”, que estem disposats a fer per tal d'agradar ?

* POLZET , ZUM ZUM TEATRE: Dissabte 12 de desembre a les 18 h.
ESPECTACLE ESTRENAT AL MERCAT DE LES FLORS DINS EL FESTIVAL DE BARCELONA GREC 2019
Polzet és un conte en el qual un nen menut i enginyós salva a tots els seus germans i a la seva família, després que els seus pares desesperats hagin hagut d'abandonar-los en el bosc per falta de recursos. Qui busqui el conte clàssic de Perrault trobarà el que busca, com també ho farà qui desitgi trobar una visió nova i estimulant. Divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults, (encara que potser resulti al contrari), presentem el conte a través de la relació d'un fill amb el seu pare.

* SGLAM , MAGA MELANIE: Dissabte, 9 de gener 2021 a les 17 h. i 19 h
El nou espectacle de la maga Melanie ve a trencar tots els estereotips. És la màgia femenina sense talons. Un espectacle que recull els exitosos números de la Melanie a Got Talent, on la màgia, l'humor i el glamour es fusionen, creant un show molt trencador amb il.lusions impossibles. La Melanie i els seus dos ajudants ens porten el primer espectacle del país d'una dona, Maga, elegant ! Ella deixa de portar talons i vestit per entrar als xous de gran format amb un estil molt rebel. Estrena absoluta de l´espectacle a Ulldecona dins la setmana més màgica de l´any. No t´ho perdis !

* HAI, LA PESCADORA DE SOMNIS , GIRAMÀGIC: Dissabte, 30 de gener a les 18 h.
Un cargol de mar emet la música de l´oceà, en un vaixell de cartró. Hai, la pescadora de somnis, inicia la seva aventura poètica per l´oceà de la imaginació. Hai convida el públic a submergir-se en aquest viatge oníric de màgia, titelles i moviment, de vegades en forma de gestos i de vegades en forma de cant. Un espectacle que fusiona la màgia amb el teatre visual i d´objectes. Una obra per a tots el públics, amb una selecció musical del percusionista Mario Cortizo, Hai transmet màgia en majúscules… una màgia molt especial i molt real. Una màgia que s´ha de viure i sentir en primera persona.Itinerari
Més informació
Calendari:
Dissabtes a les 18h

Preu:
Entre 6 € i 10 € segons espectacle
Els menors de 3 anys, si no ocupen seient, no paguen entrada.
Compra entrades xarxa Ulldecona

Suggeriments:
Recordeu que no es pot menjar ni beure dins del teatre

Enllaços:
Ull de teatre, grup escènic
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.