Museu del Càntir - Aniversaris
Museu del Càntir d'Argentona ofereix al públic familiar l'oportunitat d'endinsar-se en el meravellós univers dels càntir a través de la visita al nostre museu i les seves exposicions. Hi trobareu dos exposicions permanents on podreu gaudir d'una explicació de la relació entre la Humanitat i l'aigua. Veiem com diferents cultures de tot el món es relacionen amb l'aigua a través d'atuells que compleixen les mateixes funcions que el càntir.
Formes i funcions dels atuells d'aigua: les morfologies.

També descobrireu com a les cultures de la Península Ibèrica s'han desenvolupat una sèrie de famílies (morfologies) d'atuells de terrissa destinades a complir diferents funcions relacionades amb l'aigua a la llar.

ANIVERSARIS AMB FANG : Dissabtes d'11h a 12,30h o de 17h a 18,30h / Diumenges d'11h a 12,30h
Vols celebrar el teu aniversari d'una manera diferent? Saps que pots venir amb els teus amics al museu a fer una activitat amb fang?
A més a més et regalarem un petit obsequi per a celebrar-ho!

Es farà una visita guiada, adaptada al públic infantil, a l'exposició temàtica del moment. En acabat, els nens i nenes realitzaran figures de fang inspirant-se en les formes dels càntirs de l'exposició. Aquestes figures, un cop acabades, se les podran endur a casa.
El grup podrà acabar o començar la celebració amb un pastís d'aniversari (berenar o esmorzar). El museu posarà la infraestructura de taules, cadires i tovalles de paper i el menjar i la beguda anirà a càrrec del propi grup. En cas que s'esculli aquesta opció, la durada de l'activitat s'allargarà mitja hora més.
Durada: 1,30 hores (2 hores en cas que s'opti pel pastís d'aniversari)
Nombre mínim de participants: 10 / Nombre màxim de participants: 15
Edat mínima: 5 anys / Preu: 7€ per persona
Preu visita guiada a l'exposició: 3€ per persona (només adults, els nens no la paguen)

Taller "fes objectes de fang amb molta fantasia" : Cada segon diumenge de mes (excepte juliol i agost)
(Mínim 6 persones)
Saps que al Museu del Càntir tenim càntirs amb formes molt divertides?
Són càntirs de FANTASIA!.
Si vols veure càntirs amb forma de pera, taronja, pebrot, casa, cotxe, vaixell, bolso, animal, etc., i modelar amb fang una d'aquestes figures, vine amb els teus pares al museu i deixa anar la teva pròpia fantasia!

Durada: 1,30 hores (aproximadament)
Contingut de l'activitat: Farem una visita prèvia a l'exposició "Càntirs valencians de fantasia" on llegirem endevinalles relacionades amb els objectes de l'exposició i en acabat realitzarem una figura de fang amb alguna de les formes que hem vist a l'exposició.
Dies i horaris en que es pot realitzar l'activitat: Segon diumenge de mes a les 11h

Cal concertar la visita prèviament !!! / Edat mínima: 3 anys


Itinerari
Més informacióVer Museu del cantir d'Argentona en un mapa más grande

Preu:
7€ per persona.
Preu visita guiada a l'exposició: 3€ per persona (només adults, els nens no la paguen)

Enllaços:
Museu del Càntir
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.