Tobogan de trineus gegant
A Calafell trobareu el tobogan de trineus més gran de la zona, 700 metres de longitud amb corbes de vertigen que fan del recorregut una experiència molt divertida per a tota la família.

Calafell Slide està situat a la muntanya just davant del poble de Calafell i consisteix en un recorregut de 700 metres per un tobogan que baixa per la muntanya amb un trineu de rodets totalment segur i de fàcil maneig. El conductor del trineu pot controlar en tot moment la velocitat de la baixada, gaudint de la velocitat i la inèrcia a les corbes. Accelerar i frenar es tan senzill que nens a partir de vuit anys ja poden pujar sols. Els nens de 3 a 7 anys han d'anar acompanyats d'un adult. Així la diversió està garantida per a tota la família.

A més allà mateix disposen de bar i terrassa amb dues barbacoes a la disposició dels visitants.
És ideal per passar un dia en família o en grup, o per celebrar les festes d'aniversari dels nens ja que tenen un pack especial per aquestes celebracions amb berenar, bosses de xuxes i 3 baixades pel tobogan.

Un manera diferent de passar un dia molt divertit tant per petits com per grans.


Horaris d'obertura: Calafell Slide horaris

Itinerari
Més informacióVer Calafell Slide en un mapa más grande

Calendari:
A l'estiu cada dia. Primavera i tardor cap de setmana i festius.

Preu:
1 baixada: 3€
6 baixades: 15€
18 tiquets: 35 €


Suggeriments:
Emporta't el teu menjar i vine a passar el dia, dispossem de dos barbacoes i taules gratuites, només és obligatori el consum de begudes al bar.
Si has de fer servir les barbacoes et recomanem truquis per reservar data i hora i evitar així cap tipus de problema.

Enllaços:
Calafell Slide
Valoracions:

El 07/03, Inma va dir:
Una mica difícil de trobar l'entrada, una vegada sortiu de l'autopista, a la primera rotonda agafeu la sortida direcció Calafell Park. Just després del pas inferior hi ha un petit trencall a ma dreta, un revolt molt pronunciat, agafeu-lo i anireu uns metres paral.lel a la carretera. A partir d'aquest moment ja està indicat.

El 11/03, berta va dir:
Hola, vam vaixar 7 o 8 vegades i ens vam quedar amb ganes de tornar.

Mola mazo!!

El 01/04, maria va dir:
Vem passar un mati molt entretingut. els nens volen tornar!!!. Repetirem.


Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.