Monstres monstruosos
Basat en el conte “Els Monstres Monstruosos” d’Enric Larreula, amb una nova dramatúrgia del mateix autor que, a més a més, participa a l’obra com a narrador, cedint la seva pròpia veu, i afegint cançons a les que Carles Bertrand ha posat música. Toc de Retruc presenta el seu darrer muntatge.
La direcció ha estat de l’Iban Beltran i l’espai escènic i il·luminació a càrrec de l’Ignasi Llorens. I com a característica d’aquest espectacle caldria afegir la presència dels monstres –escultures autòmats construïts per Raül Martínes “Luar”.

“Monstres Monstruosos” és un conte escrit i publicat ja fa un temps per l’Enric Larreula. La imaginació desbordant d’aquest autor ens ha portat a demanar-li que ens escrigui el text del nostre espectacle.
“Monstres...” ens serveix com a punt de partida d’un muntatge on conflueixen factors que ja són característics de Toc de Retruc : cançons i música en directe, amb cuidat tractament de la dramatúrgia, que uneix poesia i humor, especialment adreçat als més petits, però també apuntant als pares i germans grans.
En el conte una parella de monstres tenen un fill tan monstruós que desentona en la família pel fet d’agradar-li les coses boniques...! Durant l’obra apareixeran uns personatges que, utilitzant diferents tècniques escèniques, mostraran situacions que tenim ben properes. Una reflexió sobre el bé i el mal en clau d’humor i...musical!

COMPRA D’ENTRADES
Podeu comprar les entrades anticipadament al servei de Tel-entrada de Caixa Catalunya 902 10 12 12 begin_of_the_skype_highlighting              902 10 12 12      end_of_the_skype_highlighting.

RESERVES PER TELÈFON
També podeu reservar les vostres entrades anticipadament trucant al telèfon al teatre 93 218 14 74 i les podeu recollir el mateix dia de la vostra assistència a la taquilla del teatre fins mitja hora abans de començar l’espectacle.Itinerari
Més informacióVer Jove Teatre Regina en un mapa más grande

Calendari:
Del 19 al 27 de Març. Dissabtes, i festius a les 18 h. Diumenges 12 h i a les 18h.

Preu:
9,50 €
(families numbroses 8 €)

Enllaços:
Jove Teatre Regina
Valoracions:
No hi ha valoracions.

Fes la teva valoració:

Usuari:
Contrasenya:
Per enviar una valoració cal que informis el teu nom d'accés i contrasenya. Si no disposes del codi d'identificació, pots obtenir-lo amb l'opció Demana Usuari.